tisdag 28 maj 2013


Idag har trädgårdsarbetet fortsatt med att fylla igen och så gräs på den jordhålan som uppstod efter vi ifjol dragit upp en ogräsbuske som växte och bredde ut sig helt okontrollerat. När vi grävde upp busken i fjol fick vi gräva ngn meter ner för att få upp rötterna men det har ändå kommit sticklingar fram till idag. Ska bli kul att se om den fortfarande kommer upp från kvarglömda rötter även efter att vi nu fyllt igen och satt dit grässtuvbitar.
Tänkte visa några inspirationsbilder på klaffbord som jag skulle vilja ha i mitt kök men ännu inte hittat för en vettig peng.


Bild Hemnet

Hitta stilen. Som på bilden ovan har de dukat med den snygga retroservisen Mon amie från Rörstrands och kombinerat med en snygg plåtlampa i industristil, eller varför inte lampklassikern Bumling som bilden nedan i någon färgglad färg. Går att hitta på antikaffärer som på blocket,tradera idag.
 
 
 
Retroinspirerat kök och matdel där det är snyggt att ha udda pinnstolar till klaffbordet eller varför inte en snygg plåtstol från Fermob som bryter av. Bild Hemnet.
 
Pinnstolar i glada färger, Plåtstol från märket Fermob och sist men inte minst klassikern Ekströms pinnsoffa "Småland" som går att få tag på mer dyra aktionssajter eller om man har tur på en liten byloppis fast de är ofta så kända idag att de knappt går att fynda längre.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar