måndag 15 juli 2013

Matrums inspiration

Har hunnit med en del idag (trots semestern :) nämligen oljat in våra fönster med linolja för att de ska hålla länge. Det går snabbt när man väl gör det och är rätt så smidigt men det är skönt att det är gjort nu. Har fortfarande det sista med vägen kvar, dvs lägga plattor och det sista singlet men det får vi ta en annan dag - i år ska det bli av iaf! Jag har även satt in en "Translate" funktion på bloggen i vänsterpalten if någon behöver översättning till ett annat språk (finns tyvärr ingen funktion som översätter till "korrekt" svenska if någon tycker språket på bloggen är lite si och så - det får jag bjuda på helt enkelt :) Tänkte idag visa inspirationsbilder på olika matrum.


Väldigt smakfullt inrett med dova färgskalor. Det gamla bordet i mörkt trä bryter av mot allt det ljusa, och fin miljö med trägolven och kakelugnen.

Ett fint hem som är inrett åt det gustavianska hållet med de snygga gustavianska "rosen" stolarna (som jag också har :) Fint med det platsbyggda skåpen och det blåvita porslinet. Det ändå jag hade inrett annorlunda hade varit med en annan färg/tapet än den beiga.


     Fin detalj med bröstpanelen
Samtliga bilder Hemnet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar