torsdag 4 juli 2013

Köks inspiration

Idag har äntligen solen kikat fram så jag passade på att åka och bada med hunden - det uppskattade hon (hon är ingen badkruka som jag är :) Tänkte fortsätta på temat kök och visa fler fina inspirationsbilder på olika kök.

Detta är ett gulligt litet kök som för ens tankar till ett torp på landet fasten det lika gärna skulle kunna vara inne i en sekelskiftslägenhet i en stad. Fint med de röda detaljerna och öppna hyllorna.

Lite herrgårdskänsla över detta kök. Älskar kaminen och kristallkronan som ytterliggare sätter tonen att detta är ett lyxigt hem (kanske i en herrgård eller som i en fin östermalmsvåning)

Detta är mer min stil, pärlspont på väggarna, gammalt trägolv och så den fina vedspisen i hörnet för att inte tala om det fina och så passade för miljön köksmöblerna där kökssoffan är så fin. Fotogenlampan och tallrikshyllan är pricken över i:et. Ser ut att kunna tillhöra köket i en gammal bondgård.

Ett fint välbevarat originalkök som tursamt nog ingen har slängt ut. Härlig gul färg (kanske målat i originalfärgen, ser ut som gulockra). Samtliga bilder Hemnet
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar