onsdag 3 juli 2013

Köksstilar

Ännu en mulen dag, jag börjar undra var sommaren är..Tills dess att den kommer (kanske lagom till semestern :) så tänkte jag visa olika stilar på kök. Det är ju något man får bestämma sig för när man ska renovera sitt kök - ska det vara modernt, lantligt, retro, färglatt..många val. Den dagen vi ska renovera vårt kök så ska vi satsa på ett lantligt/gammaldagskök men som ändå är färgglatt på sina ställen. Lite som köket nedan fast i mer gammaldagsstil med en gjuten spiskåpa och en mer tidsenlig spis (Ilve och Smeg har fina spisar på ben i svart :) Vilket kök föredrar du?

Tycker det är snyggt med bänkskiva i trä, det livar upp och ger inte ett lika stelt intryck som sten tyvärr kan göra ibland. Sen har de lite färgglada detaljer till som den snygga turkosa köksmaskinen :)

Ett väldigt vitt kök i lantlig stil. Mattan livar upp lite

Här är tapeten i fokus. Josef Franks "Eldblomma" är fin och ger en lite retro känsla till köket. Snyggt med röda stolar till.

Ett till kök med tapeten i fokus - en Frank tapet igen och inte lika färgstark som den förra om man inte vill ha riktigt så mkt färg som "Eldblomma" ger.

Ett kök som är både färgglatt som retro. Den turkosa färgen är läcker och passar detta originalkök. Smeg kylskåpet passar in i den här stilen. Jag vill också ha ett Smeg kylskåp - får bli till vårt nya kök!

Samtliga bilder Hemnet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar