tisdag 3 februari 2015

Fortsättning på bilderna från vår nya Walk in closet

Jag började i söndags att visa de första bilderna på vår nya walk in closet. Här kommer de andra bilderna. Eftersom det är ett gammalt hus så är det många vinklar och vrår, och vår gamla kattvind blev ett perfekt utrymme tillsammans med ett tilliggande rum en rymlig walk in closet med plats för mycket kläder. Vi satsad med på att inreda den så att den skulle kännas lite lyxig med bland annat en fin tapet och en kristallkrona! På sidan med snedtaket satte vi en vitmålad panel så att det skulle bryta av lite mot den mer rosa tapeten med syrener på men även för att det skulle bli en fin kontrast mot de trärena bjälkarna som vi frilade i samband med att vi rev väggen in till den gamla kattvinden! Vid snedtaket bredvid dörren har vi en liten udda vrå som vi nu funderar över hur vi ska inreda på bästa sätt. Det bästa med gamla hus med vinklar och vrår är att man får anpassa sig och bygga efter det som finns vilket gör att det blir en platsbyggd känsla över det - jag är inget fan av "standard" lösningar kan jag avslöja om det inte framgått tidigare :)  - Varför göra det lätt när man kan göra det krångligt :)
Så vid den udda vrån vid snedtaket vid dörren funderar vi att eventuellt platsbygga hyllor så att vi tar tillvara på ytan från golv till tak. För om vi ställer in en byrå kommer vi inte att kunna ha någon nytta av utrymmet som blir ovanför byrån och därmed förlora en massa förvaringsplats som vi kunde ha nyttjat. Svårt hur vi ska göra.. tycker samtidigt det är synd att spika i tapeten...Det får bli en fråga till våren när vi tänkt över det ordentligt!


Platsbyggda hyllor i detta skrymsle eller en byrå - svåra val :)

 

 

Min gröna klänning var det klädesplagg som fick inviga garderoben..

 

 

 

2 kommentarer:

  1. Vad fint det blev Jennie! Älskar lampan! Bra med mycket bilder så vi kan hänga med trots avtsånd. Väntar med spånning på utbyggnaden.

    Kram från Down Under

    SvaraRadera
  2. Tack :) Vad kul att ni "uppdaterar" er trots avstånd :) Så fort utbyggnaden är klar kommer bilder.. Vi väntar med spänning på fler bilder från ert stora äventyr down under!!
    Kram - vi hörts snart och vi kollar för fullt upp datum inför en visit till er!

    SvaraRadera