lördag 8 november 2014

Marockansktgolv, handslaget tegelgolv eller schackrutigtgolv

Nu var det länge sen jag var inne.. sorry! Det har varit jätte mycket runt omkring, dels med utbyggnaden, renoveringen men också pga en annan rolig nyhet - jag har börjat på ett nytt jobb som jag blivit erbjuden så mycket tid och energi har gått åt till det också! Roligt men samtidigt har det inte varit en lugn stund på ett tag nu. Utbygganden tar tid då vi inte har så många timmar att lägga varje vecka plus att vår snickare är en mycket upptagen man.. För att ha ännu mer roligt om kvällarna så har vi rivit en vägg till en kattvind på övervåningen för att inreda den som en walk in closet :) så nu håller jag på att leta efter en snygg tapet i min tapet inspirationsmapp! Ikväll tänkte jag visa de sista inspirationsbilderna på golv och även mina favoriter som jag valde bland till utbyggnaden!


Bild www.stilje.se. Detta fina marockanska golv var länge min favorit och jag kommer någon gång hitta en plats att lägga det i mitt hem!

                                               Samma plattor som ovan fast i ett kök som stänkskydd

 

Voltaire Natthimmel - den mest klassiska av dem alla

Kul att ha marockanskta plattor annat än som golv

Ett gul/vitt schackrutigt golv stod också länge högst upp på listan över golvfavoriter. Jag gillade speciellt denna bilden då de antika pardörrar vi fått tag i skall målas i en liknande färg som dörren ovan och det hade varit fint med ett golv med gult i till det!
 

 

Handslaget tegelgolv ger en rustisk känsla och jag var länge inne på om vi skulle ha ett sådant golv i utbyggnaden..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar